Naslovna  |  Aktuelno  |  DNKiM  |  Protest u Prištini zbog kršenja zakona u izboru direktora programa na srpskom RTK
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

DNKiM

24. 06. 2016.

Protest u Prištini zbog kršenja zakona u izboru direktora programa na srpskom RTK

Zbog kršenja zakona u izboru direktora RTK 2 (program na srpskom jeziku) ispred zgrade Radio Kosova u Prištini danas će biti održan protest građana, novinara i medijskih radnika. Protest se organizuje pod sloganom “Poštujte zakon” i počinje u 12.30 časova.

Podsetimo, kandidat za direktora kanala na srpskom jeziku Radio-televizije Kosova (RTK2) Darko Dimitrijević uputio je otvoreno pismo Bordu RTK u kojem je naveo niz neregularnosti u izboru direktora ovog programa i zatražio poništavanje konkursa.

Ovim povodom  oglasila se i Srpska lista koja je u saopštenju zatražila od nadležnih institucija,  uključenih u proces izbora direktora RTK2, da ga učine transparentnim i da poštuju sve procedure koje su predviđene zakonom

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi