Naslovna  |  Aktuelno  |  Prepiska Kurira i Informera (2016)  |  Trišić - Rodićeva mračna tajna
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Prepiska Kurira i Informera (2016)

19. 12. 2014.

Autor: N. I. Izvor: Informer

Trišić - Rodićeva mračna tajna

Vlasnik „Kurira“ Aleksandar Rodić je ili mnogo glup i naivan čovek ili je sa uhapšenim i optuženim glavnim urednikom „Aktera“ Tihomirom Trišićem umešan u milionsku pljačku pančevačke „Azotare“!

 

Treća mogućnost gotovo da ne postoji. Rodić je, naime, 10. septembra 2013. u dramatičnom saopštenju (pogledajte sliku) upozorio srpsku javnost da „policijska mafija“ sprema udar na nezavisne medije tako što će uhapsiti njega i Trišića.

I sve bi to ostalo na nivou još jedne od brojnih „Kurirovih“ teorija zavere da isti taj Trišić 11. jula ove godine nije uhapšen. I to ne zbog „nezavisnih medija“, već zbog pljačke više miliona evra iz „Azotare“.

Sprečeno hapšenje

Aleksandar Rodić nikada nije objasnio šta ga je nateralo da septembra 2013. svoju sudbinu vezuje za Trišićevu i čime ga je to Trišić zadužio da bi ga on uzeo u zaštitu.

U policiji kažu i da je prvobitno planirano hapšenje Tihomira Trišića u jesen prošle godine odloženo upravo zbog „medijskog pritiska“!

Rodić je panično branio Trišića svim silama. „Kurir“ je u septembru 2013. napravio takvu atmosferu da bi Trišić, da je tada uhapšen, bio predstavljen maltene kao nevina žrtva obračuna sa nezavisnim medijima...

A zašto je Rodić tako žestoko branio Trišića? Odgovor bi, nema sumnje, trebalo tražiti u njihovim zajedničkim poslovima objašnjava naš sagovornik iz policije.

Nakon Trišićevog hapšenja mediji su pisali da je pokrenuta istraga o tome s kojim medijima je delio milione pokradene u „Azotari“, ali do danas zvanično ništa nije saopšteno. Sasvim je, takođe, indikativno da je „Kurir“ letos, posle Trišićevog hapšenja, uporno izbegavao da piše o pljački „Azotare“.

Ni reč da progovore

Vlasnik „Kurira“ Aleksandar Rodić ni juče nije želeo da novinarima Informera objasni u kakvim je tačno odnosima sa uhapšenim Trišićem i kako su to njih dvojica bili na meti „policijske mafije“. Ni Trišić, koji se nalazi u kućnom pritvoru, nije odgovario na pitanja.

Aleksandar Rodić ne sme da nam izađe na crtu?!

Aleksandar Rodić još nije odgovorio da li će u nedelju uveče doći u zakazani TV duel sa glavnim urednikom Informera Draganom J. Vučićevićem.

Iz kabineta gazde „Kurira“ samo nam je poručeno da Rodić „za sada nije zainteresovan“ (!?!).

Vučićević je juče ponovio poziv: Milomir Marić, koji će u nedelju uveče voditi specijalno izdanje „Teške reči“, i ja u nedelju uveče tačno u 21 čas čekaćemo Rodića u studiju. Nadam se da će doći i pokazati dokaze kojima raspolaž e protiv Informera i mene. Došao on ili ne, ja ću svakako odgovoriti na sva pitanja gospodina Marića i objaviti dokaze o brojnim kriminalnim aferama u koje je Rodić do guše umešan.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi