Naslovna  |  Aktuelno  |  Prepiska Kurira i Informera (2016)  |  DOSTA ZLOČINA! Evo zašto je Rodić medijski terorista
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Prepiska Kurira i Informera (2016)

06. 12. 2015.

Autor: D. J. Vučićević Izvor: informer.rs

DOSTA ZLOČINA! Evo zašto je Rodić medijski terorista

Gazda "Kurira" Aleksandar Rodić, obilato podržan od žute-ološ političke i medijske elite, grozničavo pokušava da sam sebe predstavi kao nevinu žrtvu režima. U očajničkom pokušaju da spase svoju na lopovlucima, prevarama i poreskim utajama izgrađenu "imperiju", Aca Kanalizacija je tako počeo da se bavi i medijskim terorizmom!

Jer šta je drugo medijski terorizam ako nije to kad skraćeni Rajica prošle nedelje na naslovnoj strani objavi krivičnu prijavu duševnog bolesnika A. Kornica koji optužuje premijera Aleksandra Vučića, njegovog brata Andreja, direktora Informera Damira Dragića i mene za organizovani kriminal?!

Pazite, dotični A. Kornic tvrdi da smo ga kidnapovali i odveli u neki podrum gde se, ni manje ni više, nego sa Vučićem lično dogovarao da za 120 evra i "najki" trenerku lažno optuži prepodobnog Rodića!?!

Osim što je ovaj slučaj definitivan dokaz strašne bahatosti i neviđene panike, on je zapravo najkonkretnija moguća potvrda kriminala gazde "Kurira".

Rodićev medijski terorizam dokazuje, jelte, da se on strašno plaši istine i na svaki način pokušava od nje da pobegne.

A istina je da je Aleksandar Rodić kriminalac, reketaš i poreski utajivač.

Istina je da je taj čovek samo od 2000. do 2008, sa svojim ocem, bratom i ostalim saradnicima utajio više od 200 miliona dinara, dok je državne banke, javna i državna preduzeća i ostale dobavljače oštetio za više od 1,1 milijardu dinara (podaci iz istražnih spisa tužilaštva zavedeni pod brojem KT 1436/09).

Istina je i da je Aleksandar Rodić u dilu sa Borisom Tadićem pokušao da nezakonito, na prevaru, otme "Politiku" i "Večernje novosti".

Istina je i da vlasnik "Farmakoma" Miroslav Bogićević tvrdi da je Aleksandru Rodiću i njegovom partneru Dušanu Bjelopetroviću, po nalogu bivšeg režima, isplatio reket od čak milion evra u kešu!

Bogićević je, da podsetimo, ovo rekao i na detektoru laži, koji je pokazao da on govori istinu!

Istina je, dalje, da je Aleksandar Rodić godinama unazad reketirao brojne biznismene po Srbiji koji su morali da mu plaćaju stotine hiljada evra ne bi li izbegli linč na naslovnicama "Kurira".

Jedan je tako platio čak 680.000 evra za potpuno bezvredni logo propalih dnevnih novina "San"!

Istina je, konačno, da je Rodić februara prošle godine prekršio zakon tako što je preko noći ugasio jedan "Kurir" i osnovao drugi "Kurir". I tako je, naravno, izbegao plaćanje poreza!

Istina i zakon, dakle. Istina i zakon su ono čega se Rodić najviše plaši.

Istina i zakon su ono što nam svima treba. I tačka.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi