Naslovna  |  Aktuelno  |  Pisma UNS-u  |  Pismo RTV Panonija UNS-u
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Pisma UNS-u

29. 10. 2013.

Pismo RTV Panonija UNS-u

Novinar RTV Panonija Jovan Stefanović uputio je danas UNS-u pismo povodom, kako ističe, stalnih napada pojedinaca na ovu televiziju. Pismo prenosimo u celosti.

 

Poštovani!

Radi objektivnog informisanja javnosti, i plasiranja prave istine, molimo Vas da ovo naše obraćanje objavite u celosti, jer u njemu su navodi zbog kojih je danas RTV Panonija meta stalnih napada od pojedinaca. Bivši vlasnik RTV Panonija Zoran Andrić je sam sa sobom napravio štetan ugovor da mu televizija u njegovom vlasništvu plaća zakup od 4 kvadratna metra u iznosu od 160.000 dinara mesečno.

Podsećanja radi Kanal 9 je koristio predajnik, panele, stub i električnu energiju a da pri tome nije plaćao ni jedan jedini dinar. Problemi su nastali kada je novi menadžment RTV Panonija sagledavajući aktuelni trenutak u kojem živimo, odlučio da sreže troškove, da iznadje rešenje u smislu smanjenja troškova, što je i uradio selidbom na drugu lokaciju.

Pri tome nadležne institucije su blagovremeno upoznate sa namerama novog menedžmenta, kao što je upoznata i vlasnica Kanala 9 Maja Pavlović i koja je shvativši situacija da će sama morati da plaća sopstvene troškove krenula u prljavu kampanju protiv naše kuće.

Inače uprkos svim problemima vezanim za stanje u društvu i ekonomskoj krizi RTV Panonija je sa novim prostorijama i tehničkim uslovima, danas najopremljenija regionalna televizija u kojoj više od dvadest radnika redovno prima plate. Napominjemo da je stub u novosadskom naselju Bocke u vlasništvu RTV Panonija i da ćemo stub ukloniti.

Novinar: Jovan Stefanović,

za RTV Panonija

vlasnik Dara Selić

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi