Naslovna  |  Aktuelno  |  Pisma UNS-u  |  Pismo Specijalne bolnice “Sokobanja” UNS-u
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Pisma UNS-u

07. 11. 2013.

Pismo Specijalne bolnice “Sokobanja” UNS-u

Specijalna bolnica “Sokobanja” poslala je danas UNS-u pismo povodom “navodnih pretnji koje je direktorka Specijalne bolnice ''Sokobanja'' dr sc.med. Ljiljana Isaković uputila novinarki RTS-a Dragani Sotirovski”. Pismo prenosimo u celosti.

 

UDRUŽENjE NOVINARA SRBIJE

Poštovani,

Obraćamo Vam se povodom informacije o navodnim pretnjama koje je direktorka Specijalne bolnice ''Sokobanja'' dr sc.med. Ljiljana Isaković uputila novinarki RTS-a Dragani Sotirovski, vrlo neprijatno iznenadjeni zbog toga i sa velikim žaljenjem što je kod novinara, čiji smo rad oduvek cenili i poštovali, bezrazložno stvorena ovako negativna slika o direktoru Ustanove, odnosno o Bolnici u celini.

U vezi sa tim mi tvrdimo da je telefonski razgovor sa novinarkom Draganom Sotirovski od strane direktorke Ljiljane Isaković protekao u službenom tonu i odnosio se samo na sadržaj emitovanog priloga, bez ikakvih reči uvrede i bez ikakve pretnje. Taj telefonski razgovor odvijao se u prisustvu četiri radnika Specijalne bolnice, koji su prilikom izjašnjavanja direktorke o ovom dogadjaju, na zahtev policijskih organa, svojim izjavama posvedočili istinitost njenog iskaza.

U svakom slučaju, nadamo se da će nadležni organi utvrditi istinu u vezi sa za nas nemilim dogadjajem, a Vas molimo da ovo naše obraćanje shvatite samo kao izraz dobre namere i naše želje da se ovako nešto više nikada ne dogodi, jer je Specijalna bolnica ''Sokobanja'' oduvek imala dobru saradnju sa novinarima i nema apsolutno razloga da to tako ne bude i ubuduće.

Srdačan pozdrav i puno uspeha u radu!

S poštovanjem,

Specijalna bolnica ''Sokobanja''

Vesna Blagojević,

menadžer za OSJ

Komentari (2)

ostavi komentar
sub

09.11.

2013.

S.C [neregistrovani] u 09:07

istina

Istina mora da izadje na videlo. Žao mi je samo što pojedini PR-ovi blate novinarsku profesiju!

Odgovori
sub

09.11.

2013.

S.C [neregistrovani] u 09:06

laž

Dokle će pojedini PR-ovi za dobru platu da blate novinarsku profesiju!

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi