Naslovna  |  Aktuelno  |  Građani traže da novinari pitaju  |  „Oko sokolovo“ evidentiralo 42.621 prekršaj, naplaćeno 15.399 kazni
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Građani traže da novinari pitaju

11. 12. 2020.

Autor: Ž. Stevanović Izvor: UNS

„Oko sokolovo“ evidentiralo 42.621 prekršaj, naplaćeno 15.399 kazni

Od početka upotrebe elektronskog sistema kontrole parkiranja „Oko sokolovo“ u Beogradu, od avgusta do 30. novembra 2020. godine, evidentiran je 42.621 prekršaj, a u istom periodu naplaćeno je 15.399 kazni, rečeno je za rubriku „Građani traže da novinari pitaju“ Udruženja novinara Srbije (UNS) u Gradskoj upravi grada Beograda.

U odgovoru za rubriku UNS-a navodi se da je trenutno u upotrebi 15 vozila sistema „Oko sokolovo“, da se ona koriste u tri smene i da su sva nabavljena vozila u upotrebi od uvođenja tog sistema.

UNS je u rubrici „Građani traže da novinari pitaju“ dobio pitanje koliko je kazni napisano po prekršajima koje je zabeležio sistem „Oko sokolovo“ od svog uvođenja i koliko njih je naplaćeno, kao i da li i dalje funkcionišu sva vozila kupljena za taj sistem.

Svoja pitanja na koja ćemo tražiti odgovore možete poslati na imejl zikica.stevanovic@uns.rs.

_____________________________________________________________

Tekst je nastao u okviru projekta „Građani traže da novinari pitaju“, koji je sufinansiran iz budžeta Republike Srbije – Ministarstva kulture i informisanja. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi