Naslovna  |  Aktuelno  |  Privatizacija medija od 2014. godine  |  TV ,,Apolo" prodata za 174.950 evra
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Privatizacija medija od 2014. godine

07. 08. 2015.

Izvor: Dnevnik

Novosadska TV „Srbiji danas“

TV ,,Apolo" prodata za 174.950 evra

Televizija „Apolo" Novi Sad prodata je juče za 174.950 evra preduzeću „Srbija danas" d. o. o. iz Novog Beograda, koje je bilo jedini ponuđač na javnom pozivu za privatizaciju tog lokalnog medija.

 

Na otvaranju ponuda u Agenciji za privatizaciju za Javno preduzeće „Apolo" Novi Sad Komisija je, pošto je konstatovala da je Jedina ponuda za početnu cenu na javnom nadmetanju od 174.912,40 evra, validna, proglasila kupcem „Srbija danas" d. o. o., koje je zastupala Aleksandra Martinović. 

Pošto je otvorila ponudu za kupovinu 100 odsto kapitala koji u JP „Gradski inoformativni centar Apolo" ima Grad Novi Sad, predsednica Komisije Olivera Aranđelović je istakla da je postupak specifičan, pošto je od primene novog Zakona i Uredbe o privatizaciji, prvi slučaj privatizacije s jednim ponuđačem. Ona je izjavila da u tom slučaju jednog učesnika, po zakonu, Komisija proglašava kupcem. 

Kupac Aleksandra Martinović nije davala izjavu za medije, navodeći da će to učiniti kad se završi procedura i potpiše ugovor.

Po njenim rečima, preduzeće koje zastupa je izdavač onlajn novina. 

Juče je na javnom nadmetanju konzorcijumu fizičkih lica, koji je predstavljao Vladimir Stevanović iz Trstenika, za 177.000 evra prodata i Radiotelevizija Trstenik. Za kupovinu 100 odsto kapitala Javnog preduzeća RTV Trstenik po početnoj ceni od 28.988,94 evra, pristigle su četiri ponude.

 

 

Komentari (1)

ostavi komentar
sub

08.08.

2015.

anonymous [neregistrovani] u 07:42

Tol`ko vredi i STB :)))))))))

komentar suvišan

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi