Naslovna  |  Aktuelno  |  Privatizacija medija od 2014. godine  |  Niko neće "Televiziju Blace"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Privatizacija medija od 2014. godine

12. 08. 2015.

Izvor: UNS

Niko neće "Televiziju Blace"

Privatizacija "Televizije Blace" proglašena je neuspešnom jer nije dostavljena nijedna ponuda za kupovinu ovog medija, saopštila je Agencija za privatizaciju. Televizija “Blace” ima dvoje zaposlenih koji rade već 10 godina, a od kojih je jedna direktorka Žaklina Milutinović. Imaju pravo na besplatne akcije, ali nisu zainteresovani da ih iskoriste i postanu vlasnici iako je ovo jedini medij u opštini Blace.

Kako su za UNS rekli, nemaju informacije o tome da je bilo ko zainteresovan za kupovinu, čak i kada u drugom krugu privatizacije bude prepolovljena cena.

Procenjena vrednost “Televizije Blace”  je 5.125 evra.

Osim ove medijske kuće, podsećamo, među informativnim preduzećima čiji je postupak privatizacije proglašen neuspešnima u prvom krugu su i “Dnevnik“ ad Novi Sad, JP ,,Novi put“ Jagodina , i JP „Radio Bujanovac“ , “Ivanjički Radio”, Radio Valjevo , Radio Sečanj, Informativni centar “Bački Petrovac”,“Reč radnika” iz Aleksinca  i “Niška televizija”.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi