Naslovna  |  Aktuelno  |  Region  |  „Rujnom zorom“ počela sa radom Gradska televizija u Crnoj Gori
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Region

14. 09. 2021.

Autor: Danas Izvor: Danas

„Rujnom zorom“ počela sa radom Gradska televizija u Crnoj Gori

Gradska televizija, najmodernija TV kuća u Crnoj Gori, počela je da emituje program jutros u 6 i 30, emisijom „Rujna zora“.

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković bio je gost prve emisije a zatim su uslijedile Vijesti sa najvažnijim informacijama iz Podgorice, Crne Gore, regiona i sveta.

Aktuelnosti i priče iz Podgorice gledaoci će moći da prate u emisiji „Lice Podgorice“ svakog radnog dana u terminu od 17 do 18 sati dok će od 19 sati na programu biti Dnevnik.

Gradska TV imaće dnevno sedam sati sopstvene produkcije, a gledaoce Gradske TV očekuje bogat dokumentarni, kulturni i dječiji program, serije i filmovi.
Sva tri kablovska operatera u zemlji prenosiće program Gradske televizije – M-tel, Telemach i Telekom na broju sedam.

Gradska TV fukncioniše kao deo preduzeća Lokalni javni emiter RTV Podgorica d.o.o, a njegov dio su i Gradski radio (103 MHz) i Gradski portal (gradski.me)

Gradska TV objavljivaće sadržaj i na svom Jutjub kanalu, a tu su i profili na društvenim mrežama Instagram, Tviter i Fejsbuk.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi