Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Rakočević posetio RTV i Dnevnik
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

20. 04. 2022.

Autor: UNS Izvor: UNS

Rakočević posetio RTV i Dnevnik

Delegacija Udruženja novinara Srbije, na čelu sa predsednikom Živojinom Rakočevićem, posetila je Radio televiziju Vojvodine i redakciju novosadskog Dnevnika, gde je razgovarala sa novinarima i menadžemntom ovog jedinog dnevnog lista na srpskom jeziku koji izlazi izvan Beograda

Predstavnici UNS-a sa najmlađim članovima redakcije razgovarali su o mogućnosti da Udruženje podrži njihovo usavršavanje u multimedijalnom novinarstvu.

Direktor Dnevnika, Dušan Vlaović, upoznao je predstavnike UNS-a sa poslovanjem ove medijske kuće, koja u decembru ove godine obeležava 80 godina postojanja.

Članovi delegacije UNS-a, u kojoj su, uz predsednika Rakočevića, bili i član Uprave i Izvršnog odbora UNS-a Predrag Rava i generalni sekretar Nino Brajović, izrazili su zadovoljstvo što će se redakcija ovog lista uskoro preseliti u novi prostor u kojem će, kako je rečeno, biti nova oprema i bolji uslovi za rad novinara i medijskih radnika. U razgovorima su učestvovali i članovi Uprave UNS-a iz redakcije Dnevnika, Dubravka Nikolić i Aleksandar Grubeša, kao i glavna i odgovorna urednica Dnevnika, Nada Vujović.

U razgovoru sa glavnom i odgovornom urednicom prvog programa Radija i pomoćnicom direktora za radio program Radio televizije Vojvodine, Miladom Popović, predstavnici UNS-a razgovarali su o programskim i finasijsiskim izazovima  pokrajinskog javnog servisa. U razgovorima u RTV učestvovao je i novinar i urednik sportske redakcije radija RTV i član Uprave UNS, Ljubenko Zvizdić.

Komentari (1)

ostavi komentar
sre

20.04.

2022.

Stefa [neregistrovani] u 22:48

Reformatori

A zasto ne obidje delegacija UNS sa svojim mentorom Vukasinom Obradovicem, medije koje je usrecila svojom reformom iz 2015. godine poput Radio Leskovca, Radio Pirota, Niske televizije, RTV Cuprije, Radio Subotice ... Kako vas samo nije sramota?

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi