Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Konkurs za godišnju nagradu "Đoko Vještica"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

30. 08. 2012.

Izvor: UNS

Konkurs za godišnju nagradu "Đoko Vještica"

Udruženje novinara Srbije raspisuje konkurs za novinarsku nagradu “Đoko Vještica”.

 

Nagrada za novinarsku humanost “Đoko Vještica” dodeljuje se za medijske priloge u štampanim, elektronskim ili onlajn medijima koji pokreću i motivišu pojedince i javnost za ostvarivanje humanih akcija i ciljeva, kritikuju socijalno neodgovorno ponašanje u društvu i podstiču solidarnost i uzajamnost.

Za nagradu mogu da konkurišu radovi objavljeni u periodu od 26. oktobra 2011. godine do 20. oktobra 2012. godine. Isečke, fotokopije tekstova ili CD/DVD sa tv i radio prilozima i tekstovima objavljenim na vebu dostaviti na adresu Udruženja novinara Srbije, Resavska 28/I, 11000 Beograd, najkasnije do 23. oktobra sa naznakom "Za novinarsku nagradu Đoko Vještica"

Nagrada će se sastojati od diplome i novčanog iznosa od 1.000 evra u dinarskoj protivvrednosti i biće dodeljena 26. oktobra.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi