Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  „Srem­ska po­ljo­pri­vre­da“ novo izdanje "Sremskih novina"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

15. 10. 2012.

„Srem­ska po­ljo­pri­vre­da“ novo izdanje "Sremskih novina"

Od da­nas, "Sremske novine" na tr­ži­šte iz­la­ze sa još jed­nim iz­da­njem – „Srem­skom po­ljo­pri­vre­dom“, li­stom ko­ji će iz­la­zi­ti dva pu­ta me­seč­no.

Glav­ni i od­go­vor­ni ured­nik Ži­van Ne­go­va­no­vić rekao je da će ovaj dvonedeljnik specijalizovan za poljoprivredu biti spo­na iz­me­đu pre­ra­đi­va­ča i pa­o­ra, struč­nih slu­žbi i po­ljo­pri­vred­ni­ka. "Sremska poljoprivreda" prenosiće sa­ve­te struč­nja­ka, is­ku­stva iz prak­se i kon­kret­ne pro­ble­me sa ko­ji­ma se po­ljo­pri­vred­ni­ci su­o­ča­va­ju u sva­ko­dnev­nom po­slu.

"Sremske novine", izdavač "Sremske poljoprivrede" su jedan od najtiražnijih regionalnih novina u Srbiji sa tradicijom dugom 50  godina i predstavljaju jednu od retkih uspešnih privatizacija medija u Srbiji.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi