Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Opštine Knjaževac i Vlasotince raspisale konkurs za sufinansiranje medijskih sadržaja
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

02. 02. 2023.

Autor: UNS Izvor: UNS

Opštine Knjaževac i Vlasotince raspisale konkurs za sufinansiranje medijskih sadržaja

Dve opštine sa sličnim brojem stanovnika raspisale su konkurse za sufinansiranje medijskih sadržaja, s tim što je Vlasotince za medije u 2023. godini izdvojilo 4.5 miliona dinara, a Knjaževac više nego duplo - 10.45 milona dinara.

Najniži iznos za koji se može konkurisati u Vlasotincu je 80.000 dinara, a najveći 1.200.000 dinara. Konkurs je otvoren do 14. februara.

Najniži iznos po projektu u opštini Knjaževac je 100.000 dinara, a najviši 2.5 milona. Rok za podnošenje prijava je 20. februar.

Dodatne informacije za prijavu na konkuse koje su raspisale ove opštine, kao i način prijave nalaze se na zvaničnim sajtovima opština i na sajtu Udruženja novinara Srbije (UNS) u rubrici „Konkursi“, sa naznakom „Medijski konkursi“.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi