Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Za medije u Valjevu 10 miliona, u Šapcu 34 miliona
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

03. 02. 2023.

Autor: UNS Izvor: UNS

Za medije u Valjevu 10 miliona, u Šapcu 34 miliona

Gradovi Valjevo i Šabac raspisali su konkurse za sufinansiranje medijskih sadržaja. U 2023. godini Valjevo je za medijske projekte izdvojilo isto kao i prošle godine 10 miliona dinara. Grad Šabac, u odnosu na prošlu godinu uvećao je sredstva namenjena medijskim projektima za četiri miliona. Ove godine za sufinansiranje medija u Šapcu izdvojeno je 34 milona dinara.

Najniži iznos za koji se može konkurisati u Valjevu je 100.000 dinara, a najveći pet miliona. Rok za podnošenje prijava je 23. februar.

U Šapcu najniži iznos po jednom projektu je 200.000 dinara, a najviši sedam miliona. Mediji predloge projekata mogu slati do 21. februara.

Dodatne informacije za prijavu na konkurse koje su raspisale ove opštine, kao i način prijave nalaze se na zvaničnim sajtovima opština i na sajtu Udruženja novinara Srbije (UNS) u rubrici „Konkursi“, sa naznakom „Medijski konkursi“.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi