Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Radio-dani RAB Srbija na Zlatiboru
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

31. 03. 2023.

Autor: RAB Srbija Izvor: RAB Srbija

Radio-dani RAB Srbija na Zlatiboru

Jubilarni 25. Radio-dani RAB Srbija biće održani, od 2. do 4. aprila, u hotelu ,,Mona" na Zlatiboru.

Na 25. Radio-danima RAB Srbija, koji nas očekuju od 2. do 4. aprila, u hotelu ,,Mona" na Zlatiboru, biće održana tri panela, dva stručna predavanja i jedna radionica.

Udruženje Radio-stanica RAB Srbijam očekuje i ovog puta brojne goste, kolege  i prijatelje iz zemlje i inostranstva, kao i brojne muzičke zvezde.

Radio-dane će svečano, pored Maja Rakovic koja je na čelu RAB Srbija, otvoriti Brankica Janković, poverenica za zaštitu ravnopravnosti.

Centralni panel biće posvećen marketingu i nosi naziv „Jao, opet reklame”.  Moderator će biti Tomislav Jakobović (Brand Media Consulting, Hrvatska), a panelisti: Vladan Maksimović (Agencija Luna/TBWA), Srđan Merković (Reklamna agencija Poenta) i Mario Radojković (Banker radio, Niš).

Glumac i motivacioni trener Siniša Ubović održaće motivaciono predavanje ,,Uspeh kao izbor".

Panel ,,Muzički stvaraoci i radio – ljubav za sva vremena“ moderiraće Maja Rakovic (RAB Srbija), a panelisti će biti: Tijana Bogićević (pevačica), Aleksandra Sara Milutinović (kompozitorka), Dušan Alagić (kompozitor), Marko Vukes (kantautor), Aleksandar Čović (frontmen Regine), Milan Đurđević (frontmen Nevernih beba), Nevena Azinović (Naxi radio), Aleksandar Borković (Impuls radio, Bačka Palanka) i Igor Kostić (RTV Pančevo).

Poznata kreatorka digitalnog sadržaja Milica Vuković će imati predavanje o Tik Toku pod nazivom  ,,Tik Tok – inspiracija i alat za promociju vašeg radija“.  

Za članice RAB-a biće organizovana radionica koju će voditi Srđan Merković iz Reklamna agencija ,,Poenta“ pod nazivom ,,Pa, da čujemo vašu reklamu“.

Treći i poslednji panel na Radio-danima nosi naziv ,,Muzičke ex-staze“, moderator će biti Mugdim Šehalić (UEPS), a panelisti: Tanja Šikić (PGP RTS), Natalija Cajić (Jugoton, Croatia Records), Olga Kepčija (Radio Beograd, 202), Rodoljub Stojanović (Multit medija mjuzik) i Marko Spalević (Naksi radio).

Radio-dani biće tradicionalno radno zatvoreni i to sednicom Skupštine članice RAB-a.

U muzičkom delu programa, u okviru jubilarnih 25. Radio dana RAB Srbija, nastupiće bend ,,Neverne bebe" koji će ujedno proslaviti i 30 godina postojanja. Mini-koncerte će imati i pevačica Tijane Bogićević, grupa ,,Regina“, pevač Marko Vukes & Share Love With Others Band, a obe večeri će svirati i Shazam Band.   

Radio-dane finansiraju radio-stanice, članice RAB Srbija.  

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi