Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Predavanje Aljoše Milenkovića danas za niške studente: "Posao reportera na svetskom TV kanalu"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

01. 11. 2023.

Autor: UNS Izvor: UNS

Predavanje Aljoše Milenkovića danas za niške studente: "Posao reportera na svetskom TV kanalu"

Obrazovni centar Udruženja novinara Srbije zajedno sa Departmanom za komunikologiju i novinarstvo Filozofskog fakulteta u Nišu organizuje danas predavanje Aljoše Milenkovića. Studentima novinarstva ovaj iskusni novinar govoriće u fakultetskom amfiteatru od 12 sati na temu "Posao reportera na svetskom TV kanalu".

Milenković je od 2016. godine dopisnik Kineske globalne televizijske mreže (CGTN) na engleskom jeziku i pokriva istočnu Evropu. 

Kao reporter/producent od 2006. godine do prelaska na CGTN radio je za Al Džaziru, program na engleskom jeziku. Novinar na BK televiziji bio je od 2000. do 2006. godine, a na RTS-u kao prezenter bio je od 1994. do 1999. godine. 

Milenković je završio Tehnološki fakultet Univerziteta u Novom Sadu.  

Prethodno je Obrazovni centar Udruženja novinara Srbije sa istim departmanom organizovao predavanje Radmile Stanković „Kako biti novinar/ka od poverenja i kako izbeći zamke tabloidne stvarnosti“. 

Nekadašnja urednica u NIN-u i višedecenijska novinarka kojoj je sektor kultura srela se sa niškim studentima 3. maja ove godine na Svetski dan slobode medija.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi