Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Škola veb novinarstva UNS-a upisala polaznike iz Izraela, SAD i Hrvatske
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

18. 02. 2013.

Škola veb novinarstva UNS-a upisala polaznike iz Izraela, SAD i Hrvatske

Škola veb novinarstva prvi put će od svog osnivanja 2008. godine imati i polaznike van granica Srbije zahvaljujući pokretanju onlajn kursa koji će startovati 9. marta. Prve prijave za onlajn kurs stigle su iz Izraela, SAD i Hrvatske. Škola veb novinarstva Udruženja novinara Srbije (WebNovinar) upisuje VII generaciju polaznika, koji prvi put od osnivanja škole mogu da se prijave i za učenje na daljinu.

 

 

I redovan i onlajn kurs počinju 9. marta i trajaće dva meseca, a nastava se održava svake subote i nedelje s početkom u 10 časova u učionici Udruženja novinara Srbije u Knez Mihailovoj 6/III.

Polaznici upisani na onlajn kurs biće u mogućnosti da prate direktan video prenos predavanja, a svi nastavni materijali, prezentacije i udžbenik Škole veb novinarstva biće im dostupni u elektronskoj formi preko sajta škole WebNovinar.

Cena onlajn kursa iznosi 33.000, redovnog 43.000 dinara, a postoji mogućnost plaćanja u tri mesečne rate.

Cilj škole je da polaznike obuči za rad u svetu novih medija, a poseban akcenat stavljen je na sticanje praktičnih znanja i veština koje će polaznicima omogućiti samostalan rad na vebu, odnosno uspešan rad u okviru online redakcija ili informativnih službi.

Predavanja i vežbe drže vodeći srpski profesionalci iz oblasti internet novinarstva, biznisa, odnosa s javnošću, marketinga, veb dizajna i multimedija. 

Prijavljivanje je u toku, a za više informacija obratite se koordinatoru Škole veb novinarstva Marku Nedeljkoviću na e- mail adresu: marko.nedeljkovic@uns.rs ili na broj telefona: 011 32 36 337.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi