Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Grad Sremska Mitrovica i opštine Sremski Karlovci, Nova Crnja, Mladenovac, Nova Varoš, Prijepolje i Bojnik raspisali konkurse za medije
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

08. 03. 2024.

Autor: A.M. Izvor: UNS

Grad Sremska Mitrovica i opštine Sremski Karlovci, Nova Crnja, Mladenovac, Nova Varoš, Prijepolje i Bojnik raspisali konkurse za medije

Sremska Mitrovica na ovogodišnjem Konkusu za sufinansiranje medijskih projekata učestvuje sa 28 miliona dinara. Ukupan iznos koji je ovaj grad opredelio za medije podeljen je na četiri dela, tako što je 12 miliona izdvojeno za televiziju, sedam miliona za štampane medije i agencije, pet miliona za internet sadržaje, a četiri miliona dinara za radio.

U Sremskoj Mitrovici za sufinansiranje televizijskih sadržaja, najniži iznos po projektu je 100 hiljada, a najviši pet miliona dinara, dok je za štampane medije i agencije najniži iznos 100 hiljada, a najviši tri miliona dinara. Za internet sadržaje će biti dodeljeno najmanje 100 hiljada, a najviše milion dinara po projektu, dok je za radio , najmanji iznos 100 hiljada, a najviši tri miliona dinara.

Opština Prijepolje izdvojila je pet miliona 500 hiljada dinara. Najniži iznos za pojedinačne projekte je 250 hiljada, a najvši je milion 500 hiljada dinara.

Iz budžeta Opštine Bojnik opredeljeno je tri miliona 40 hiljada dinara. U ovoj Opštini najniži iznos koji će biti dodeljen po projektu je 50 hiljada, a najveći je 800 hiljada dinara.

Nova Varoš je za medije izdvojila dva miliona 400 hiljada dinara, Mladenovac dva miliona, Sremski Karlovci 420 hiljada, dok je Nova Crnja opredelila 165 hiljada dinara.

Najniži iznos po projektu u Novoj Varoši je 10 hiljada, a najviši milion 200 hiljada dinara. Mladenovac će dodeliti najmanje 50 hiljada, a najviše milion dinara za projekat, dok će u Sremskim Karlovcima biti dodeljeno najmanje 50 hiljada, a najviše 210 hiljada dinara.

Opština Nova Crnja, po projektu će dodeliti najmanje 15 hiljada, a najviše 40 hiljada dinara.

Više informacija o konkursima nalazi se na sajtu UNS-a u rubrici „Medijski konkursi“ i na zvaničnim sajtovima Grada Sremske Mitrovice i ovih opština.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi