Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Sajt UNS-a posetili iz 79 zemalja
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

05. 03. 2013.

Sajt UNS-a posetili iz 79 zemalja

U prva dva meseca ove godine sajt Udruženja novinara Srbije, najstarije novinarske organizacije na Balkanu, imao je posetioce iz 79 zemalja.

Najviše posetilaca sajt je u januaru i februaru imao iz Srbije, a potom slede Bosna i Hercegovina, SAD, Crna Gora, Nemačka, Kanada, Hrvatska, Velika Britanija i Austrija.

Zabeležene su i posete iz dalekih Brazila, Argentine, Kolumbije, Čilea, Meksika, Južne Afrike, Egipta, Zambije, Angole, Nigerije, Liberije, Senegala, Saudijske Arabije, Pakistana.

Po gradovima, sadržaji su najviše čitani u Beogradu, zatim Novom Sadu, Nišu, Kraljevu, Pančevu, Kuli, Kragujevcu, Banja Luci i Podgorici.

Gugl analitika pokazala je da je od 1. januara do 28. februara sajt UNS-a imao 25.058 poseta i 14.605 jedinstvenih posetilaca.

Najveću posetu u navedenom periodu naš sajt je imao 25. januara kada su najčitaniji bili pismo urednika „Južnih vesti“ Predraga Blagojevića „’Parkiraj’ intervju kako gazda kaže” i odgovor predsednice UNS-a Ljiljane Smajlović Draganu Đilasu.

Značajan broj posetilaca sajta došao je sa društvenih mreža Fejsbuk i Tviter na kojima UNS ima svoje naloge.

Ukoliko imate naloge na društvenim mrežama UNS-ove aktivnosti možete pratiti na facebook.com/UNSrbija ili Tviteru gde smo @UNSinfo.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi