Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Novo na sajtu UNS-a – čitajte naš blog
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

30. 04. 2013.

Novo na sajtu UNS-a – čitajte naš blog

Na sajtu Udruženja novinara Srbije danas je pokrenuta rubrika blog, a prvi bloger je Ljiljana Smajlović, predsednica Udruženja.

Blog na sajtu UNS-a biće posvećen medijskim temama.

Uz Ljiljanu Smajlović svoje blogove imaće još nekoliko naših poznatih novinara.

                                                     Pročitajte današnji blog "Tabloidna stvarnost"

 

Današnji Informer zadihano obaveštava javnost o svojevrsnom “preokretu” do kog je navodno došlo u Sjedinjenim Američkim Državama. Amerikanci polako, ali sigurno, menjaju stav o Kosovu u korist Srbije, tvrdi Informer u tekstu koji se prostire na 4. i 5. strani ovog tabloida. Optimističan je i naslov, doduše s opreznim upitnikom: “SAD okreću leđa Tačiju?”. Pročitajte ceo blog post.

Komentari (2)

ostavi komentar
pet

03.05.

2013.

anonymous momcilo milacic,NOVINAR ČLAN UNS-a [neregistrovani] u 21:33

ZA PREDSEDNICU SMAJLOVIĆ

Od 19.marta do 9.aprila , 21 dan , bio na kliničkom lečenju u KBC Bežanijska kosa "zbog ANEMIE",a posle dugotrajnog svestranog ispitivanja od interne do hirurške onkologije, utvršen je tumor, sa odlukom da mora biti operacijom otklonjen. Zakazan mi je ponovni prijem ,zbog hirurškog zahvata za 10.maj u 08 h. To je razlog što nisam dolazio, ali pročitao sam pre toga sve o Skupštini UNSA i predlozima koji su dati za odlučivanje! Želim da se zna da POTPISUJEM predlog za ponovni izbor Ljiljane Smajlović za predsednicu UNS-a.
Momčilo R. MILAČIĆ, redovni član UNS-a i IFJ. Platio obečlanarine (UNS za 2013.
a IFJ za 213- do februara 2014 !), pa molim da se ovo moje pisano izjašnjavanje elektronskim putem prihvati kao ODLUKA lična, sprečenog člana Skupštine opravdanim odsustvom,ali i kao odaziv na poziv za potpisivanje predloga za izbor novog rukovodstva UNS-a, pa OVAJ MOJ POTPIS dodati PREDLOGU za reizbor profesionalnog novinara Ljiljane Smajlović.HVALA! M.R.Milačić br.LK: L- 69039/93, JMB. 0204935710418, izdatu od SUP
Beograda

Odgovori
uto

30.04.

2013.

Vojkan Ristić, Danas,Vranje [neregistrovani] u 18:41

Dno je naša tačka oslonca

Da uvek moramo da počnemo iz srljanja u realnost. A, dali baš uvek tako treba ? Možda, i zbog toga što smo od žurnalizma napravili socijalnu kategoriju,a "prosjaci" najbolje prolaze u tabloidima (?) ili ja možda grešim !?

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi