Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Anonimno pismo stiglo i radiju 996fm iz Kraljeva
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

29. 05. 2013.

Anonimno pismo stiglo i radiju 996fm iz Kraljeva

Udruženju novinara Srbije javili su se iz redakcije radija 996fm iz Kraljeva koja je pre dva dana dobila pismo slične sadržine kao radio Sto plus iz Novog Pazara zbog kojeg je UNS juče reagovao.

Kao i kod pisma upućenog radiju Sto plus pošiljalac je anoniman, a poslato je iz Beograda. U njemu se nalazio kalendar sa ilustracijom kostiju i poruka: „Ne tako davno hranili su nas penzioneri, sad se sve češće mi hranimo njima“!

Vlasnik radija 996fm Branko Rakanović rekao je za UNS da ne može da pretpostavi ko bi i zbog čega mogao da bude pošiljalac. On naglašava da ne veruje da je pismo preteće, već smatra da je „sve to deo političke antikampanje“.  

„Shvatam to kao poruku da smo došli do dna. Verujem da je sve ovo deo nečije antikampanje čiji je cilj bio da se ukaže na lošu ekonomsku situaciju u kojoj se nalazimo“, rekao je Rakanović.

 

Sadržaj pisma koje je stiglo redakciji radija 996fm:

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi