Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Prekršajna prijava napadaču na Velimira Perovića
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

31. 07. 2013.

Autor: K. K. Izvor: UNS

Prekršajna prijava napadaču na Velimira Perovića

Protiv G. D. koji je u subotu 27. jula u Beogradu fizički napao Velimira Perovića, urednika u Blicu, policija je podnela prekršajnu prijavu. Inače, G. D. se policiji prijavio sam nakon što je UNS objavio informaciju o tom incidentu i registarski broj automobila u kom je bio G. D. UNS-u je u MUP-u potvrđeno da je protiv G. D. „podneta prekršajna prijava Prekršajnom sudu u Beogradu, na osnovu kršenja člana 6, stava 3 Zakona o javnom redu i miru- vršenja nasilja nad drugim“.

 

„Pre pokretanja prekršajne prijave konsultovan je i tužilac koji je zaključio da u ovom slučaju nema elemenata krivičnog dela“, dodali su u MUP-u.

Za kršenje člana 6, stava 3 Zakona o javnom redu i miru predviđena je novčana kazna do 30.000 dinara ili kazna zatvora do 60 dana.

Da podsetimo, Perović je nakon napada UNS-u objasnio da ga je dok je vozio porodicu na Adu Ciganliju napao muškarac koji je nasilnički vozio beli polo, sa zatamnjenim zadnjim staklima, registarskog broja BG 576 WĆ. Perović je dodao da ga je vozač pola pretekao, izašao iz automobila, psovao, pretio i dva puta ga kroz otvoreni prozor udario u glavu, pred trinaestogodišnjim detetom  i suprugom.

Komentari (3)

ostavi komentar
sre

07.08.

2013.

anonymous [neregistrovani] u 16:45

Re:

Зашто, побогу, вређање? Ово као да пише Жељко Митровић, јер како тумачити те надимке "Весо-Лозовача", "Весо-Лоза" и сл.

Odgovori
pon

05.08.

2013.

anonymous [neregistrovani] u 17:41

Re:

Novinarčina ,gosn Perović, bio na radnom zadatku ,poverovao da je i ulica redakcija Blica u kojoj oslanjajući se na Vesu -Lozu, izigrava novinara a u suštini služi kao doušnik Lozovači.

Odgovori
sre

31.07.

2013.

Teodor Perunski [neregistrovani] u 21:18

Baš čudno

Pobogu, "nema elemenata krivičnog dela". A kakvo je onda delo kad te neko udari dva-tri puta kroz prozor tvog automobila i to pred porodicom. Milosrdno?

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi