Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Popusti na UNS-ove knjige tokom Sajma
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

10. 10. 2013.

Popusti na UNS-ove knjige tokom Sajma

Udruženje novinara Srbije (UNS), uoči 58. Međunarodnog sajma knjiga, odobrilo je za članove UNS-a posebne popuste na svoja izdanja tokom oktobra. Pravo na kupovinu knjiga sa popustom imaju kolege sa overenom legitimacijom za ovu godinu.

 

Knjiga "Hronika Udruženja novinara Srbije 1941-2006" autora Mileta Nedeljkovića, sa popustom staje 700 dinara.

Hronika UNS-a na više od 500 stranica prikazuje istoriju srpskog i jugoslovenskog novinarstva za vreme okupacije, perioda socijalizma, izazove pred kojim se ova profesija našla devedesetih godina, ali i period reformi koje su u UNS-u usledile posle 2000. godine.

Delo "Dražesni KGB javi se" autora Dragoslava Simića i Milana Petrovića za članove sa overenom legitimacijom staje 500 dinara. U knjizi se opisuje delovanje tajne radio stanice "Slobodna Jugoslavija", koja je emitovala program iz Bukurešta pre 60 godina i čiji je urednik bio današnji dopisnik beogradske Politike iz Rumunije Milan Petrović.

Zbornik „Laza Kostić- vizionar“ sa popustom košta 500 dinara.

Zbornik sadrži tekstove i razmatranja o Lazi Kostiću u svim oblastima njegovog stvaralaštva, kao što su tekst o njegovom političkom delovanju, životu kao izveštača, komentatora, reportera, njegovom delovanju kao prvog predsednika Srpskog novinarskog društva.

Cena knjige "Vimbldonski dnevnik (1951-1988)" je 500 dinara.

"Vimbldonski dnevnik” je knjiga sabranih tekstova- priča sa vimbldonskih terena, koje je Miro Radojčić, novinarski doajen, objavljivao u Tempu, Sportu, Politici i NIN-u.

Zbornik “Dimitrije Davidović, večiti savremenik”(1789-2009) staje 500 dinara. Predstavlja skup radova o doprinosu srpskog novinarstva razvoju demokratije od Novina serbskih 1813. do danas.

Redovne cene ovih knjiga (bez popusta) su: "Hronika Udruženja novinara Srbije 1941-2006" 1000 dinara, "Dražesni KGB javi se", "Vimbldonski dnevnik (1951-1988)", „Laza Kostić- vizionar“ i “Dimitrije Davidović, večiti savremenik” 700 dinara.

Izdanja UNS-a mogu se kupiti u računovodstvu UNS-a, u Resavskoj 28/I u Beogradu.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi