Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  „Đoko Vještica“ Tamari Grujić i Branku Stankoviću
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

24. 10. 2013.

„Đoko Vještica“ Tamari Grujić i Branku Stankoviću

Tamara Grujić, voditeljka emisije „Radna akcija“ i Branko Stanković, autor emisije „Kvadratura kruga“ ovogodišnji su laureati nagrade za novinarsku humanost „Đoko Vještica“, koju dodeljuju UNS i firma „Lemiks“ iz Beograda. U konkurenciji 23 predloga, žiri u sastavu Miloš Bato Milatović,predsednik, Ljiljana Smajlović, Jovica Pavlović, vlasnik firme „Lemiks“, Smilja Dabetić, Živojin Rakočević i Silvija Slamnig odlučio je da ove godine nagradu podele Tamara Grujić i Branko Stanković.

 

Ukupni iznos nagrade koji dodeljuje firma „Lemiks“ iznosi 1.000 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Žiri je istakao da je ove godine na konkurs stigao veliki broj kvalitetnih radova što dokazuje da je ova nagrada dobila na značaju i ugledu.

Najviše predloga stiglo je iz "TV Prva", a u najužem izboru za nagradu bili su, pored dobitnika, i predlozi iz "Kurira", "Blica" i "Politike" .

Uručenje nagrade „Đoko Vještica“ biće održano 25. oktobra 2013. godine, u 20 sati u restoranu „Kumbara“, General Ždanova br. 36, Avala.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi