Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Poziv novinarima na Forum - građani, mediji i parlament
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

02. 12. 2013.

Poziv novinarima na Forum - građani, mediji i parlament

Otvoreni parlament i Narodna skupština Republike Srbije pozivaju novinare na Forum - građani, mediji i parlament koji će biti održan 5. decembra 2013. godine u Domu Narodne skupštine sa početkom u 10 časova.

Forum će biti posvećen pitanju sa kojim se susreću moderne demokratije – kako približiti građane i njihove izabrane predstavnike?

Uz podršku Narodne skupštine Republike Srbije, Britanske ambasade u Beogradu, Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), Instituta za održive zajednice (ISC), Misije OEBS-a i Nacionalnog demokratskog instituta (NDI) na forumu će učestvovati međunarodni, regionalni i domaći eksperti, predstavnici medija i narodni poslanici.

Kroz razgovor i razmenu dobrih praksi, razjasniće se kakve uloge imaju različiti akteri u društvu i kako zajedno mogu doprineti poboljšanju komunikacije građana i Parlamenta, kao i većoj transparentnosti rada Narodne skupštine Republike Srbije.

Registracija učesnika počinje u 9:30 časova.

Na Forum se možete registrovati ovde.

Agenda Foruma nalazi se u prilogu.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi