Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Vučić: Besmislene tvrdnje da sam uticao na ukidanje emisije „Mentalno razgibavanje“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

26. 12. 2013.

Vučić: Besmislene tvrdnje da sam uticao na ukidanje emisije „Mentalno razgibavanje“

„Besmislene su tvrdnje da sam na bilo koji način uticao na odlaganje, suspenziju, ili ukidanje bilo koje emisije na radio televiziji B92. Opštepoznata je činjenica da ta medijska kuća nije naklonjena, ni meni, ni stranci koju vodim, ali nikada nisam imao bilo kakvu želju i potrebu da utičem na njen uređivački koncept“, napisao je u saopštenju dostavljenom UNS-u prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić.

Udruženje novinara Srbije (UNS) je od kabineta prvog potpredsednika Vlade prethodno tražilo da odgovori da li su njegov kabinet ili on imali bilo kakve zamerke na sadržaje emisija “Mentalno razgibavanje”, bilo da je reč o prethodnim emisijama koje su povučene sa sajta B92 ili o najavljenoj emisiji koja je trebalo da bude emitovana danas.

„Što se mene tiče, neću da se mešam u unutrašnja pitanja B92, niti bi me oni slušali, ali bi bilo lepo kada bi pomenuta dvojica autora emisije „Razgibavanje“ nastavila da rade svoj posao na isti način kao i do sada, jer bi bar jedna u moru laži, protiv mene i Srpske napredne stranke, bila razotkrivena“, rekao je Vučić.                                                                                                

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi