Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Nastavljena akcija „Humanost na delu“ – pomoć otpremljena u Smederevsku Palanku
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

23. 06. 2014.

Nastavljena akcija „Humanost na delu“ – pomoć otpremljena u Smederevsku Palanku

Udruženje novinara Srbije i organizacija #Kabinet nastavljaju akciju pomoći ugroženima poplavama „Humanost na delu“.

UNS i #Kabinet su danas iz Resavske 28/I dečijim ustanovama u Smederevskoj Palanci poslali garderobu, igrčke, bojanke, sredstva za higijenu. Isporuka sadrži i garderobu za odrasle i 10 školskih stolova  koje je UNS donirao Centru za kulturu u ovom gradu.

Udruženje novinara Srbije i tviteraši, od 15. maja od kada traje akcija, prikupili su i podelili blizu 20 tona raznovrsne pomoći u vrednosti od oko 4 miliona dinara.

Akcija „Humanost na delu“ ima za cilj da se pomoć dostavi najugruženima. Akcija će biti nastavljena aukcijom slika poznatih srpskih umetnika koju će organizovati UNS i #Kabinet u saradnji sa RTS-om. Ovako prikupljena sredstva biće deljena novinarima,  medijskim radnicima i poplavljenim medijima.

Do sada je u akciji „Humanost na delu“ pomoć poslata u Obrenovac, Smederevsku Palanku, Smederevo, Krupanj, Lazarevac, Valjevo, Velike Crnjene, Mionicu, Kraljevo, Paraćin, Trstenik, Ljig, Ljuboviju, Poljane i Doboj u Republici Srpskoj.

 



Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi