Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Sedma medijska konferencija dijaspore i Srba u regionu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

25. 11. 2016.

Sedma medijska konferencija dijaspore i Srba u regionu

Udruženje novinara Srbije (UNS) i Ministarstvo spoljnih poslova – Uprava za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu pozivaju vas na medijsku konferenciju dijaspore i Srba u regionu koja će biti održana 27. decembra, sa početkom u 11 sati, u Pres centru Udruženja novinara Srbije (Knez Mihajlova 6/III).

 

Sedma konferencija biće posvećena jačanju onlajn kapaciteta organizacija i udruženja Srba u dijaspori i regionu, njihovoj ulozi u informisanju i promovisanju srpske zajednice u inostranstvu, prednostima korišćenja onlajn medija, kao i značaju usavršavanja za rad na internetu.

Na konferenciji će biti predstavljeno istraživanje o internet nastupu i zastupljenosti na mrežama udruženja i organizacija Srba u dijaspori i regionu, kao i predlozi za njihovo unapređenje. U okviru konferencije biće organizovana i radionica na temu kreiranja sadržaja, promocije na društvenim mrežama i vidljivosti sajta.

Organizacijama i udruženjima iz dijaspore i regiona, medijima i drugim zainteresovanima biće omogućeno da predstave svoje medijske projekte namenjene dijaspori i Srbima u regionu.

Prijave za učešće treba poslati do utorka, 20. decembra 2016. godine na mejl pc@uns.org.rs.

Komentari (1)

ostavi komentar
pon

12.12.

2016.

mp [neregistrovani] u 20:53

da li moze da se prati preko video linka?

da li ovaj skup moze da se prati preko video linka iz inostranstva?

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi