Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Srpski novinari u najvećoj kineskoj internet kompaniji
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

01. 12. 2016.

Autor: N. Brajović Izvor: UNS

Srpski novinari u najvećoj kineskoj internet kompaniji

Generalni direktor i glavni i odgovorni urednik RTS-a Dragan Bujošević i Nenad Lj. Stefanović, urednik RTS-a Bojan Brkić, urednik i vlasnik Nedeljnika Veljko Lalić, predsednik Izvršnog odbora i generalni sekretar UNS-a Petar Jeremić i Nino Brajović, posetili su centralu Tensenta, najveće kineske kompanije u oblasti digitalnih komunikacija.

Tensent zapošljava 30 000 pretežno mladih ljudi, lider je u proizvodnji i distribuciji medijskog sadržaja na internetu i vlasnik  dve platforme za  internet komunikaciju koje služe i za platni promet i obrazovanje, posebno mladih.

Menadžment Tensenta izrazio je interesovanje da na kineskom tržištu distribuira medijski sadržaj koji proizvodi naš Javni servis.

Srpski novinari posetiće kompaniju Alibaba, lidera u oblasti onlajn trgovine sa sedištem u gradu Hang Džou.

Delegacija RTS-a, UNS-a i Nedeljnika boravi u Kini na poziv Kineskog međunarodnog radija  (CRI) sa kojim UNS ima uspešnu dugogodišnju saradnju.

Komentari (1)

ostavi komentar
pet

02.12.

2016.

Slavujko [neregistrovani] u 17:41

Veliki pozdrav Kinezima

Zelim vam udoban i bezbedan let kao uspesnu saradnju sa Kineskim kolegama... Ut to, ocekujemo vas na povratku sa, bar malo, kosim ocima i sirokim osmehom!

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi