Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Peta generacija UNS-ove škole Veb novinarstva završila sa nastavom - diplome u septembru
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

01. 07. 2011.

Peta generacija UNS-ove škole Veb novinarstva završila sa nastavom - diplome u septembru

Predavanja petoj generaciji UNS-ove škole veb novinarstva su završena proteklog vikenda.


Nakon dva meseca učenja o online medijima, polaznici kursa su dobili praktična i teorijska znanja o društvenim mrežama, poslovanju, ličnoj i korporativnoj promociji, PR-u i marketingu na vebu.

Polaznici ove generacije škole Veba su većinom novinari velikih novinskih kuća i agencija (Politika, Dnevnik, Tanjug), radija, televizije, veb redakcija (tracara.com) ali i ljudi iz poslovnog sveta kojima je poznavanje interneta neophodno za što bolje funkcionisanje kompanija u kojima su zaposleni.

Nakon kursa polaznici pete generacije su otkrili kako planiraju da iskoriste znanje stečeno u školi Veb novinarstva.

Bivša novinarka Tanjuga Agneza Trpkovski odlučila je da pokrene sopstveni sajt, kao i Samir Aslani koji će znanja iz škole veba iskoristiti za kreiranje portala koji će se baviti promovisanjem planine Zlatibor.

Aleksandar Grubeša, novinar novosadskog Dnevnika će nakon kursa preći u veb redakciju ovog lista, a Kristina Đorđević je otkrila da će građevinski portal Yu Build u čijoj je veb redakciji zaposlena obogatiti novim multimedijalnim sadržajima. Ideje i tehnička znanja za unapređenje sajta ove konsultantske kuće dobila je upravo u školi VebNovinar.

Polaznicima pete generacije škole Web novinarstva biće svečano uručene diplome u Pres centru UNS-a krajem septembra. Tom prilikom biće organizovana i panel diskusija na temu budućnosti online medija u Srbiji.


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi