Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Mirosavić: Netačne tvrdnje urednika lista „Dnevnik Mladenovački“ da sam mu pretio
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

11. 12. 2018.

Izvor: UNS

Mirosavić: Netačne tvrdnje urednika lista „Dnevnik Mladenovački“ da sam mu pretio

“Netačni su navodi da sam urednika lista ‘Dnevnik Mladenovački’ Milana Jankovića vređao i da sam mu pretio. Već neko vreme Janković me uznemirava i proganja da bi me fotografisao na ulici - da li sam propisno parkirao automobil, na sednicama Skupštine- da li spavam ili da li sam prekrstio noge u stolici, u objektu Opštine“, rekao je Udruženju novinara Srbije (UNS) pomoćnik predsednika Opštine Mladenovac Mikan Mirosavić.

Komentarišući tvrdnje Jankovića da mu je pretio i da ga je vrećao, Mirosavić je rekao UNS-u da on to nije uradio, već da ga je „revoltiran, upozorio da će da ga tuži za uznemiravanje".

"Na sednici Skupštine gradske opštine Mladenovac, koja je održana 5. decembra 2018. godine, prisustvovao je Janković u svojstvu zainteresovanog građanina jer nema važeću novinarsku akreditaciju i opet je počeo da me fotografiše“, rekao je UNS-u Mirosavić.

Podsetimo, UNS je petak osudio pretnje koje je uredniku lista „Dnevnik Mladenovački“ Milanu Jankoviću na sednici Skupštine gradske opštine Mladenovac uputio Mirosavić.

„Posle više od sat vremena od te pretnje krenuo sam iz sale. Prošao sam pored Mikana i izašao napolje. U holu sam čuo da je on krenuo za mnom. Nisam stao, niti se okretao, nastavio sam prema izlazu. Osim što je nastavio da me vređao, pretio mi je da će da me nađe i da me ubije“, rekao je UNS-u tada Janković, koji je, kako kaže, ovaj incident prijavio policiji.

Mirosavić tog dana nije želeo da komentariše tvrdnje Jankovića.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi