Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Za članove UNS-a popust u Banji Vrujci
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

27. 01. 2011.

Za članove UNS-a popust u Banji Vrujci


Vila "Novosađanka" odobrila je popust od 15% za članove Udruženja novinara Srbije i njihove porodice. Ovu pogodnost mogu da ostvare svi gosti i članovi njihovih porodica ako su članovi UNS-a sa overenom legitimacijom za prethodnu ili tekuću godinu.

Banja Vrujci nalazi se u podnožju planina Suvobora i Maljena, 90 km od Beograda i 150 od Novog Sada. Ima devet izvora mineralne, blago radioaktivne vode,temperature od 27 do 33°C koja veoma uspešno leči hronični reumatizam, artritis, mialgiju, lumboišijalgiju ginekološka oboljenja, malokrvnost, kompenzovana srčana obolenja, bolesti bubrega, mokraćnih kanala, rane, ekceme kao i bolesti očiju.

U Banji postoji osam otvorenih i jedan zatvoreni bazen koji se svakog dana pune banjskom protočnom mineralnom vodom. Gostima su na raspolaganju sportski tereni, šetališta, mogućnost ribolova na rekama Toplici i Ribnici kao i obilazak niza kulturno-istorijskih spomenika i izletišta nadomak Vrujcima: rodne kuće vojvode Mišića, manastira Lelića i Bogovađe, Rajca, Divčibara...

Svojim gostima Vila "Novosađanka" nudi sve aranžmane od prenoćišta do punog pansiona. Raspolaže sa šest dvokrevetnih i trokrevetnih soba sa tri i četiri zvezdice i jednim apartmanom, kao i svojim restoranom. Sve sobe imaju kupatila i kablovsku televiziju, a gosti po želji mogu da dobiju i sobe sa terasama.

Telefoni za rezervacije i informacije su: 014 66 981; 014 66 269; 064 62 32 846; 065 26 09 949.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi