Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Ministarstvo kulture raspisuje medijske konkurse za 2020. godinu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

10. 12. 2019.

Autor: J. P. Izvor: UNS

Ministarstvo kulture raspisuje medijske konkurse za 2020. godinu

Ministarstvo kulture i informisanja danas će objaviti devet konkursa za sufinansiranje projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja za 2020. godinu, saznaje Udruženje novinara Srbije (UNS).

Ovo je prvi put, od uvođenja projektnog sufinansiranja medijskih projekata 2015. godine, da Ministarstvo kulture u decembru raspiše konkurse čija će realizacija biti sledeće godine.

Državni sekretar u Ministarstvu kulture Aleksandar Gajović za UNS kaže da će konkursi za medija ranije biti raspisani kako bi projekti na vreme bili realizovani.

Podsetimo, Ministarstvo kulture je konkurse za ovu godinu raspisalo sredinom aprila za koje je opredelilo 274 miliona dinara. Gajović je UNS-u potvrdio da će za 2020. godinu za milion dinara biti više sredstava za medijske projekte, nego ove godine.

Komentari (1)

ostavi komentar
pon

09.12.

2019.

Bos [neregistrovani] u 17:02

Široka lepeza

E, kad Gajović kaže, onda ćemo se zasigurno nagledati kvalitetnog i raznovrsnog - naročito raznovrsnog - sadržaja na malim ekranima...

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi