Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  OEBS: Izuzetno poštujemo UNS i Vladimira Radomirovića
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

24. 12. 2019.

Autor: D. B. Izvor: UNS

OEBS: Izuzetno poštujemo UNS i Vladimira Radomirovića

Povodom onlajn kampanje protiv predsednika Udruženja novinara Srbije Vladimira Radomirovića koja je krenula posle njegovog gostovanju u emisiji "Utisak nedelje" UNS je dobio uveravanje da OEBS-ova Kancelarija za slobodu medija u Beču pažljivo prati ovaj slučaj.

„Pratimo situaciju sa medijskim slobodama u Srbiji, a takođe i slučaj predsednika UNS-a Vladimira Radomirovića i onlajn kampanje protiv njega. Kancelarija osuđuje sve pretnje novinarima kao i potencijalno podsticanje na nasilje“, stoji u dopisu koji je dobio UNS.

„Izuzetno poštujemo rad vaše organizacije i Vladimira Radomirovića i vaše napore u odbrani novinara i njihovih prava u Srbiji. Takođe se nadamo da će ton kojim se diskutuje u okviru medijske zajednice biti zasnovan na uzajamnom poštovanju, čak i u slučajevima različitih mišljenja i neslaganja“, rekli su UNS-u iz OEBS-ove Kancelarije za slobodu medija. 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi