Naslovna  |  Aktuelno  |  Medijski konkursi - projektno sufinansiranje  |  U Vršcu prvi put u Srbiji po novom zakonu dodeljen novac medijima
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Medijski konkursi - projektno sufinansiranje

04. 02. 2015.

Autor: K. K. Izvor: UNS

U Vršcu prvi put u Srbiji po novom zakonu dodeljen novac medijima

U Vršcu je u ponedeljak sa radom završila prva Komisija za odlučivanje o medijskim projektima. Bila je sastavljena od članova novinarskih i medijiskih udruženja, kako predviđa Zakon o javnom informisanju i medijima.

 

Sekretarka komisije Barbara Vesin Stojić rekla je za UNS da je „komisija odobrila 7 projekata u ukupnoj vrednosti od 12 miliona dinara, koliko je bilo predviđeno budžetom optine za ovu godinu“.

„Čekamo da predsednik opštine donese i zvanično Rešenje o raspodeli sredstava i tada ćemo na sajtu objaviti kojim medijima su odobreni projekti i koliko novca su dobili“, rekla je Vesin Stojić za UNS.

Tročlanau komisiju činili su  predstavnik UNS-a Mara Đekić, NUNS-a Nenad Živković i Aleksandar Avramesku kojeg je, u skladu sa Zakonom, izabrala Opština.

Komentari (1)

ostavi komentar
sre

04.02.

2015.

Saša Todorović [neregistrovani] u 16:06

A u Knjaževcu!?

PODSETNIK: http://uns.org.rs/sr/saopstenja/27989/uns-opstina-knjazevac-nije-sprovela-po-zakonu-konkurs-za-sufinansiranje-medija.html & http://www.nuns.rs/info/statements/23055/nezakonit-konkurs-za-medije-opstine-knjazevac.html & http://www.nuns.rs/info/news/23086/-neprihvatljivo-objasnjenje-rukovodstva-opstine-knjazevac.html & http://uns.org.rs/sr/desk/UNS-news/28457/za-medija-se-zahvalila-opstini-knjazevac-i-nije-potpisala-ugovor-o-dodeli-sredstava-za-informisanje-.html

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi