Naslovna  |  Aktuelno  |  Medijski konkursi - projektno sufinansiranje  |  U opštini Brus za sada pare samo opštinskom mediju
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Medijski konkursi - projektno sufinansiranje

02. 10. 2015.

Izvor: UNS

U opštini Brus za sada pare samo opštinskom mediju

Opština Brus iz svog budžeta u 2015. godini finansirala je samo rad lokalnog javnog preduzeća RTV Brus koje i dalje ima status opštinskog medija pošto kupac Radojica Milosavljević još uvek nije preuzeo ovu informativnu kuću.

 

Prema rečima zamenika predsednika opštine Aranđela Stojkovića, RTV Brusu je od početka godine preneto oko šest miliona dinara, a za ostale medije nije bilo predviđenih sredstava.

Stojković u razgovoru za UNS kaže da će rebalansom budžeta biti predviđena sredstva za finansiranje medijskih sadržaja.

Naš sagovornik nije mogao preciznije da nam kaže koliko će biti predloženo para izmenom budžeta za ove namene ni vreme održavanja sednice opštinskog parlamenta na kojoj će se o tome izjašnjavati odbornici.

Ostaje da se vidi da li lokalne samouprave koje nisu predvidele sredstva u budžetu za konkurse, poput Brusa, imaju ozbiljnu nameru da to urade u narednom periodu ili je to samo priča za novinare i kupovina vremena na isteku godine.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi