Naslovna  |  Aktuelno  |  Medijski konkursi - projektno sufinansiranje  |  Medveđa: Konkurs za medije posle konstituisanja SO
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Medijski konkursi - projektno sufinansiranje

02. 10. 2015.

Autor: Danilo Kocić Izvor: UNS

Medveđa: Konkurs za medije posle konstituisanja SO

„Do sada nije bio raspisan konkurs za sufinansiranje medijskih projekata iz budžeta lokalne samouprave, ali ćemo to učiniti kada bude konstituisana nova lokalna samouprava“, kaže predsednik Privremenog organa u Medveđi dr Nebojša Arsić (SNS).

 

On dodaje da će se postupiti „isključivo po zakonu“, odnosno da će biti ispoštovane sve procedure koje će obezbediti „transparentnost“ celog postupka.

Svetlana Radojević, šef računovodstva u SO Medveđa, naglašava da u sadašnjem budžetu SO Medveđa nisu predviđena sredstva za medijske projekte, ali da se finansira rad lokalne radio stanice,  jedinog medija na području ove nerazvijene, višenacionalne opštine, koji emituje program na srpskom i albanskom jeziku. Osnivač Radio Medveđe je SO i on će, kako se očekuje, biti privatizovan najkasnije do 31. oktobra.

Nedavno su, inače, u Medveđi održani vanredni izbori na kojima je ubedljivo pobedila lista „Aleksandar Vučić – SNS, SPS, Jedinstvena Srbija“ i uskoro će biti konstituisana SO, izabrani predsednik, Opštinsko veće i drugi organi lokalne samouprave.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi