Naslovna  |  Aktuelno  |  Medijski konkursi - projektno sufinansiranje  |  Sporni konkurs – Radio Sto plus : Nismo zadovoljni konkursom
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Medijski konkursi - projektno sufinansiranje

21. 12. 2015.

Izvor: Sandžak press

Sporni konkurs – Radio Sto plus : Nismo zadovoljni konkursom

Odlukom gradskog vijeća grada Novog Pazara izvršena je raspodjela novca građana Novog Pazara. Većnina od 38 200 eura mjesečno ide Regionalnoj televiziji dok je Radio100+ dobio 800€ mjesečno.

 

Razgovarali smo sa glavnim i odgovornim urednikom Radija Sto Plus, gospodinom Ishakom Slezovićem koji smatra da je konkurs bio transparentan, ali da nije zadovoljan sredstvima izdvojenim za medij na čijem je čelu.

„Mi ćemo shodno odobrenom iznosu sredstava redukovati i naše emisije. Treba da znamo jednu stvar, da je ovo prvi konkurs za finansiranje medija i da su, čini se, mnogi pogrešno shvatili poentu samog finansiranja projekata. Tu se ne finansiraju mediji, već projekti. A o tome koliko je ko dobio, to ne bih želio da komentarišem. Da se ne shvati pogrešno, nisam zadovoljan, ali je radila komisija koja je imala mandat da odluči i na njoj je bilo da odluči i odlučila je kako je htjela“, kaže gospodin Selzović.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi