Naslovna  |  Aktuelno  |  Medijski konkursi - projektno sufinansiranje  |  U Vladičinom Hanu za 8 projekata 2.950.000 dinara
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Medijski konkursi - projektno sufinansiranje

18. 03. 2016.

Izvor: UNS

U Vladičinom Hanu za 8 projekata 2.950.000 dinara

Tročlana Komisija za ocenjivanje medijskih projektat kojom je predsedavao novinar iz Leskovca Bratislav Ilić, predstavnik NUNS-a, a u kojoj su bili i novinar iz Niša Milorad Doderović, predstavnik UNS-a i lokalni medijski ekspert Zoran Cvetković, odlučila je da sredstva opštine Vladičin Han za sufinansiranje proizvodnje medijskih sadržaja za 2016.godinu dodeli projektima 8 medija.

Inače, 6 medija koji su konkurisali za sufinansiranje nije ispunilo osnovne uslove konkursa i komisija njihove projekte nije ni razmatrala, pa je u konkurenciji za 3.000.000 dinara pred članovima komisije bilo  19 projekata.

Posle rasprave o svim projektima, uz posebne ocene koliko ti projekti ostvaruju javni interes građana, Komisija je jednoglasno odlučila da sredstva dobiju projekti sledećih medija: Lokalni Radio Han (800.000 dinara),TV Kopernikus iz Niša (500.000), Regionalna TV Belami iz Niša (400.000), RTV "Ritam" iz Vranjske Banje (400.000), Portal "Jugmedija" iz Leskovca (350.000), Produkcija "Sport network" iz Beograda (200.000), Portal "Jugpres" Leskovac (200.000) i Portal "Južne vesti" iz Niša (100.000 dinara).

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi