Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Medijski konkursi - projektno sufinansiranje

29. 07. 2016.

Autor: V. H. Izvor: Dnevnik

Grad Subotica i mediji

Podeljeno 19 miliona

Od 35 projekata koji su pristigli na konkurs Grada Subotice za podršku projekata u medijima, zvanična gradska Komisija odlučila je da podrži 20 kojimaje podeljeno 19 miliona dinara, dok je pola miliona dinara ostalo neraspoređeno

Uz rešenje o raspodeli novca, Komisija je objavila i obrazloženje o tome zašto su neki projekti odbijeni odnosno, prihvaćeni.

Fondacija „Panonija" - Panon TV na mađarskom jeziku, dobila je najviše novca - četiri miliona dinara, slede TV Subotica (3,75 miliona) i RTV Jueko (oko 3,5 miliona), dok su internet portali subotica.com i subotica.info dobili 700.000, odnosno, 450.000 dinara.

Televiziji Info kanal ide 900.000, a 400.000 za K23. Glasila na bunjevačkom jeziku (novine i radio emisije) dobila su 950.000, dok su sadržaji na jeziku hrvatske nacionalne manjine finansirani sa 800.000.

„Subotičke novine” mogu računati na 600.000 dinara, dok je magazin „Dani” dobio podršku od 1,45 miliona dinara za projekat „Ćirilizacija”.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi