Naslovna  |  Aktuelno  |  Medijski konkursi - projektno sufinansiranje  |  Opština Ub prva raspisala konkurs za sufinansiranje medijskih projekata za 2018. godinu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Medijski konkursi - projektno sufinansiranje

13. 11. 2017.

Autor: J. Pešić Izvor: UNS

Opština Ub prva raspisala konkurs za sufinansiranje medijskih projekata za 2018. godinu

Opština Ub prva je raspisala konkurs za sufinansiranje projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja za 2018. godinu.

Ova opština konkurs je raspisala za projekte koji će se sprovoditi u periodu od 1. decembra 2017. godine do 30. novembra 2018. godine.

Rok za prijavu je 24. novembar 2017. godine.

Za projektno sufinansiranje medija po ovom konkursu izdvojeno je 3.435.000 dinara. Najniži iznos koji se može dodeliti po projektu je 30.000 dinara, a najviši 1.500.000 dinara.

Konkurs možete pročitati ovde. 

Tekst je nastao u okviru projekta koji je podržalo Ministarstvo kulture i informisanja. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi