Naslovna  |  Aktuelno  |  Medijski konkursi  |  Ministarstvo kulture i informisanja raspisalo osam konkursa za sufinansiranje medijskih projekata
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Medijski konkursi

05. 02. 2018.

Izvor: UNS

Ministarstvo kulture i informisanja raspisalo osam konkursa za sufinansiranje medijskih projekata

Ministarstvo kulture i informisanja raspisalo je danas osam konkursa za sufinansiranje medijskih projekata za ovu godinu, za koje je opredelilo ukupno 262 miliona dinara, što je za 8 miliona više u odnosu na prethodnu godinu.

Rok za slanje predloga projekata je do 8. marta.

Za Konkurs za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja namenjenih osobama sa invaliditetom opredeljeno je 11 miliona, za sadržaje medijima na jezicima nacionalnih manjina 40 miliona, a za proizvodnju medijskih sadržaja za televizije 72 miliona dinara.

Za projekate proizvodnje medijskih sadržaja za štampane medije i servise novinskih agencija izdvojeno je 32 miliona, a projekate za organizovanja i učešća na stručnim, naučnim i prigodnim skupovima, kao i unapređivanja profesionalnih i etičkih standarda u oblasti javnog informisanja 20 miliona dinara.

Za Konkurs za sufinansiranje medijskih projekata namenjenih pripadnicima srpskog naroda u zemljama regiona planirano je 20 miliona dinara, za medijske sadržaja koji se realizuju putem elektronskih medija čiji izdavači imaju sedište na teritoriji AP Kosovo i Metohija 9 miliona, a za medijske projekte za radio i internet medije 58 miliona dinara.

Tekst je nastao u okviru projekta koji je podržalo Ministarstvo kulture i informisanja. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi