Naslovna  |  Aktuelno  |  Medijski konkursi - projektno sufinansiranje  |  Vasić: Povećan iznos za sufinasiranje medijskih projekata
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Medijski konkursi - projektno sufinansiranje

01. 01. 2019.

Autor: Z. Panić Izvor: Danas

Vasić: Povećan iznos za sufinasiranje medijskih projekata

Gradonačelnik Pirota Vladan Vasić sa svojim saradnicima priredio je danas tradicionalni novogodišnji prijem za predstavnike lokalnih medija, dopisnike regionalnih i nacionalnih medija i dopisništva RTS-a.

Vasić je tom prilikom, uz čestitke za Novu godinu, rekao da su mediji u Pirotu dobro pratili događaje u Pirotu u toku 2018. godine.

„U Gradskoj upravi smo uvek otvoreni prema medijima i na uvid smo medijima stavljali bitne informacije i događaje za građane. Tokom 2018. godine bilo je lepih događaja, bila je i to i godina jubileja- 140. godišnjica od Berlinskog kongresa i stota godišnjica od završetka Prvog svetskog rata. Realizovali smo brojne projekte. Pored ostalih, proširili smo Kej novim sadnicama, rekonstrusali smo srednjevekovnu tvrđavu Kale, simbol grada, javna preduzeća su uspešno poslovala, završava se Koridor 10…“, rekao je Vasić. On je dodao da očekujem da i 2019. godina bude uspešana.

„Očekujemo da se u narednoj godini poboljša status zaposlenih u medijima. Za narednu godinu kad je reč o medijima povećali smo iznos za sufinansiraje medijskih projekata. Za medijske projekte iz gradskog budžeta izdvojili smo 25,5 miliona dinara“, rekao je Vasić.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi