Naslovna  |  Aktuelno  |  Medijski konkursi  |  Tutin podržao projekte četiri medija
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Medijski konkursi

07. 02. 2019.

Izvor: Beta

Tutin podržao projekte četiri medija

Opštinsko veće Tutina, a na predlog Komisije za ocenu medijskih projekata, odlučilo je danas da sa 10 miliona dinara sufinansira četiri projekta iz oblasti javnog informisanja u 2019. godini, objavljeno je na zvaničnom sajtu lokalne samouprave.

Najviše novca dodeljeno je Info centru (TV Tutin) koji će za projekat "Info regija – Tutin u fokusu" dobiti 8,93 miliona dinara.

Projekat Novinske agencije Beta, koji će realizovati novopazarski radio Sto plus, "Tri u tri" podržan je sa 550.000 dinara, "Tutin info na Snews" Kulturnog centra "Zambak" iz Novog Pazara sa 400.000 dinara, a "Naše mesto: Tutin" firme Direkt link iz Beograda sa 120.000 dinara.

Novac nije odobren za projekte Radio televizije Novi Pazar, Glasa Sandžaka, Žurnalistik plana, Sandžak televizije i El Kelimeha iz Novog Pazara, kao i Reorganizacije i Novosti dana iz Niša.

Rezultati javnog poziva sadrže detaljno obrazloženje svih prihvaćenih i odbijenih projekata.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi