Naslovna  |  Aktuelno  |  Medijski konkursi  |  Za novopazarske medije više od 8,2 miliona dinara od Ministarstva kulture i informisanja
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Medijski konkursi

30. 07. 2019.

Izvor: Beta

Za novopazarske medije više od 8,2 miliona dinara od Ministarstva kulture i informisanja

Projekte medija iz Novog Pazara sufinansiraće Ministarstvo kulture i informisanja sa ukupno nešto više od 8,2 miliona dinara, objavio je danas novopazarski radio Sto plus.

Iz kase Ministarstva pet projekata Akademske inicijative "Forum 10" dobiće oko 2,8 miliona dinara, a tri projekta Radio televizije Novi Pazar sa oko 1,5 miliona dinara.

Osim njih po dva projekta udruženja Lokal medija plan i portala A1 biće sufinansirana sa po oko 1,3 miliona dinara, a udruženja "Journalistic plan" sa oko 800.000 dinara.

Ministarstvo je odobrilo i sufinansiranje projekta Agencije za video produkciju i veb dizajn Emedia grupe sa 350.000 dinara.

Komisija je odbila sufinansiranje projekta radija Sto plus iz oblasti informisanja osoba sa invaliditetom

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi