Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Telegram saučešća Aleksandra Gajovića povodom smrti Dušana Mitrovića
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

20. 10. 2020.

Izvor: Danas

Telegram saučešća Aleksandra Gajovića povodom smrti Dušana Mitrovića

Povodom smrti direktora firme “Dan Graf” i jednog od osnivača i vlasnika dnevnog lista “Danas” Dušana Mitrovića, državni sekretar Aleksandar Gajović uputio je telegram saučešća sledeće sadržine:

„Porodici i kolegama Dušana Mitrovića, u ime Ministarstva kulture i informisanja i u svoje ime, izražavam iskreno saučešće.

Svojim radom, prvo u više dnevnih novina, a zatim i kao osnivač dnevnog lista ‘Danas’ doprineo je sveobuhvatnom, objektivnom i sadržajnom obaveštavanju javnosti različitih i složenih društvenih pojava, a svojim zaslugama Mitrović je umnogome doprineo razvoju ulične prodaje novina.

Medijska scena Srbije je ovim gubitkom ostala bez još jedne značajne ličnosti koja je skoro pola veka doprinosila njenom razvoju“.

In memoriam (1950-2020)

Direktor firme Dan Graf i jedan od osnivača i vlasnika lista Danas Dušan Mitrović preminuo je danas u Beogradu u 70. godini života, nakon duge i teške bolesti.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi