Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Na automobilu RTV-a urezano slovo U i skinute registarske tablice; Uhapšen osumnjičeni
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

28. 06. 2022.

Autor: RTV Izvor: RTV

Na automobilu RTV-a urezano slovo U i skinute registarske tablice; Uhapšen osumnjičeni

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Rumi uhapsili su A. L. (36), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti.

Osumnjičeni je sa vozila televizijske ekipe RTV Vojvodine parkiranog ispred prostorija Hrvatskog kulturno-umetničkog društva „Matija Gubec“ u Rumi, skinuo obe registarske tablice i na tri mesta urezao latinično slovo U, dok se ekipa nalazila na snimanju koncerta.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Policija je pronašla odbačene registarske tablice i vratila vlasniku.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi