Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Uhapšena još jedna osobe zbog lepljenja plakata sa likom Verana Matića, za jednom osobom potraga
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

01. 07. 2022.

Autor: jugpress.com Izvor: jugpress.com

Uhapšena još jedna osobe zbog lepljenja plakata sa likom Verana Matića, za jednom osobom potraga

Vranjska policija saopštila je jutros da je uhapsila još jednu osobu zbog lepljenja plakata sa likom Verana Matića i uvredljivim sadržajem.

U saopštenju se navodi da je “u nastavku efikasne akcije” , uhapšen Ć.R. (2001) iz okoline Preševa, koji je osumnjičen da je zajedno sa B.S. i Z.I. koji su već uhapšeni, lepio plakate sa fotografijom Verana Matića i uvredljivom sadržinom.

Sumnja se da su oni plakate postavili na više lokacija u Vranju, u noći 25. juna ove godine, zajedno sa još jednim muškarcem koga je policija identifikovala i za njim raspisala policijsku potragu.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti, osumnjičenom je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, određeno zadržavanje do 48 sati, i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu, navodi se u saopštenju.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi