Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  UNS pozvao TV Pink da promeni termin kviza „Trenutak istine“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

17. 03. 2009.

Izvor: Pres

UNS pozvao TV Pink da promeni termin kviza „Trenutak istine“


Udruženje novinara Srbije (UNS) pozvalo je juče televiziju Pink da promeni termine u kojima emituje kviz „Trenutak istine“.

Uvažavajući inicijativu svoje subotičke kancelarije, UNS smatra da premijerno emitovanje ovog kviza treba da bude u još kasnijem terminu i da njegovo prepodnevno repriziranje nije dobro rešenje, navedeno je u saopštenju.

- Roditelji koji rade u prepodnevnim časovima ne mogu da utiču na to da njihova maloletna deca ne gledaju ovu emisiju u kojoj se veoma često čuju najlascivnija pitanja i odgovori - ocenio je UNS.

Televizija s nacionalnom frekvencijom, pa bila ona i komercijalna, mora da vodi računa o dobrom ukusu i interesu najmlađih gledalaca, ocenio je UNS, i naveo da „kvizovi i druge emisije koje dotiču samo dno društvenih odnosa i privatnih poriva treba da dobiju odgovarajuće termine za emitovanje“.

Producent veoma gledanog šou-programa Mane Šijan za Press kaže da ga inicijativa UNS-a nije preterano uznemirila jer ne vidi razlog za njeno pokretanje.

- Ja zaista kao producent ovog programa, ali i kao građanin, ne vidim šta je sporno u „Trenutku istine“. Sve je to jedna velika igra, posle koje su svi zadovoljni. O tome govori visoka gledanost emisije, kao i činjenica da su svi dosadašnji učesnici izrazili želju da se pojave ponovo i niko se od njih ne kaje što je učestvovao. Uostalom, nekoliko njih je zaradilo ozbiljan novac u emisiji - kaže za Press Šijan.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi