Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Uhapšeni Boško Savković prebačen u Policijsku upravu za grad Beograd
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

05. 06. 2023.

Autor: M. Čonjagić Izvor: Danas

Uhapšeni Boško Savković prebačen u Policijsku upravu za grad Beograd

Prema poslednjim saznanjima, Boško Savković, novinar i pisac kojeg su četvorica policajaca u civilu privela, prebačen je u Policijsku upravu za grad Beograd u Bulevaru despota Stefana.

Podsećanja radi, Boško je uhapšen pod sumnjom da je na protestu „Srbija protiv nasilja“ nosio transparent preko kog je bila lutka „obešenog predsednika Srbije Aleksandra Vučića“.

Kako nam je ranije rekla njegova ćerka Emilija, oko podne došla su četvorica muškaraca bez naloga za hapšenje, ne legitimišući se, i odveli su Boška u SIV (Savezno izvršno veće).

On bi trebalo u ponedeljak da bude izveden pred tužioca. Kako je Danas nezvanično saznao, na teret mu se stavlja pozivanje na nasilno rušenje ustavnog poretka i bezbednosti.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi